Naujienos

UAB „Aconitum” įgyvendina projektą „Eksperimentas“

Projektas: Nr. 01.2.1-LVPA-K-856-01-0030 „Inovatyvių sveikatai skirtų produktų ir technologijų tyrimai“

Projekto biudžetas 2 370 454,43 Eur; Projekto vykdytojui projektui įgyvendinti skiriama 1 248 115,97 Eur finansavimo lėšų.

Projekto trukmė: 36 mėn.

 

Projektas finansuojamas pagal 2014–2020 m. Europos Sąjungos fondų investicijų veiksmų programos 1 prioriteto „Mokslinių tyrimų, eksperimentinės plėtros ir inovacijų skatinimas“ įgyvendinimo priemonę Nr. 01.2.1-LVPA-K-856 „Eksperimentas“

Viena svarbiausių UAB „Aconitum“ konkurencingumo dalis yra mokslinių tyrimų ir eksperimentinės plėtros (toliau – MTEP) gebėjimai. Projekto metu planuojama atlikti tyrimus, nukreiptus į 2 produktų grupių sukūrimą: 1) sausos formos dantų ir burnos ertmės valymo milteliai, kurie gali būti patogiai vartojami bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje (produktų linija); 2) inovatyvios uždarų žaizdų gijimą skatinančios priemonės (priešuždegiminės kolageno membranos) (produktų linija).
Planuojama sukurti inovatyvią papildomos burnos higienos bei priežiūros priemonę (dantų ir burnos ertmės valymo milteliai). Kūrime bus koncentruojamasi į tris pagrindines tikslines kategorijas (vaikus; suaugusiuosius, turinčius parodontozės ar periimplantito problemą; suaugusiuosius ir paauglius nuo 12 m. amžiaus, siekiančius palaikyti gerą burnos higieną) ir kiekvienai jų bus skirtas atitinkamai pritaikytas produktas su skirtingais veikliųjų medžiagų dariniais.

Nauji produktai leis padidinti įmonės konkurencingumą ir skirti tolesnių MTEP veiklų vykdymui pakankamus išteklius. Nuolatinis produkcijos tobulinimas ir naujų technologijų kūrimas yra ilgalaikio Aconitum konkurencingumo užtikrinimo pagrindas.

Virtualus asistentas

Tai yra dirbtinio intelekto pagrindu veikiantis virtualus asistentas, skirtas konsultuoti klausimais, kurie yra susiję su šios parduotuvės kontaktine informacija bei katalogu. Konsultantas veikia sąveikaujant su OpenAI GPT-3.5-turbo ir šiuo metu yra BETA versijoje, todėl galimos gramatikos klaidos ir kiti netikslumai. Siūlome jums šio virtualaus asistento pagalbą, kaip naują paieškos ir konsultavimo patirtį mūsų el. parduotuvėje.
170
Sprendimas: eShoper
Close Speech Clear Avatar