Naujienos

UAB „Aconitum“ įgyvendina projektą maisto papildų registravimui prioritetinėse užsienio rinkose

UAB „Aconitum“ strateginis tikslas – padidinti įmonės tarptautinį konkurencingumą. Viena iš priemonių šiam tikslui pasiekti yra įmonės įgyvendinamas projektas „Lietuviškų produktų eksporto plėtra prioritetinėse rinkose“ (Nr.03.2.1-LVPA-K-802-02-0006). Šis projektas finansuojamas pagal 2014 – 2020 m. Europos Sąjungos fondų investicijų veiksmų programos 3 prioriteto „Smulkiojo ir vidutinio verslo konkurencingumo skatinimas“ įgyvendinimo priemonę Nr. 03.2.1-LVPA-K–802 „Expo sertifikatas LT“. 

Projekto tikslas: paskatinti UAB „Aconitum“ gaminamų produktų eksportą, finansuojant planuojamos eksportuoti produkcijos sertifikavimą (privalomą registravimą) tikslinėse užsienio rinkose. Tarptautinėse rinkose siekiama kurti teigiamą įvaizdį, kad įmonė, vykdanti gamybos veiklą Lietuvoje, yra kokybiškų ir tarptautinius standartus atitinkančių produktų tiekėja.

Projekto metu įgyvendinama maisto papildų registravimo užsienio rinkose veikla. Siekiamas rezultatas – iš viso užregistruoti 20 maisto papildų: Jungtiniuose Arabų Emyratuose, Kanadoje, JAV, Ukrainoje ir Rusijoje. Šiuo metu jau registruoti keli maisto papildai Kanadoje ir Jungtiniuose Arabų Emyratuose.

Parašykite komentarą

Virtualus asistentas

Tai yra dirbtinio intelekto pagrindu veikiantis virtualus asistentas, skirtas konsultuoti klausimais, kurie yra susiję su šios parduotuvės kontaktine informacija bei katalogu. Konsultantas veikia sąveikaujant su OpenAI GPT-3.5-turbo ir šiuo metu yra BETA versijoje, todėl galimos gramatikos klaidos ir kiti netikslumai. Siūlome jums šio virtualaus asistento pagalbą, kaip naują paieškos ir konsultavimo patirtį mūsų el. parduotuvėje.
170
Sprendimas: eShoper
Close Speech Clear Avatar