Naujienos

Generalinė direktorė – tarp 12 geriausių Europos verslininkių

Komisija R. Balanaškienę atrinko tarp dvylikos geriausiai pasirodžiusių pretendenčių iš visų Europos Sąjungos šalių. Keturios iš šių finalisčių taps konkurso nugalėtojomis, kurias skelbs birželio mėnesį. Į konkurso finalą iš Baltijos valstybių bei kaimyninės Lenkijos pateko tik mūsų šalies atstovė.  Iš viso konkurse dalyvavo net 122 moterys iš visų Europos šalių.

Europos Komisijos rengiami apdovanojimai šiemet vyksta jau penktąjį kartą. Jie skirti įvertinti ir paskatinti moteris verslininkes, kurios sukūrė reikšmingas inovacijas ir įvedė jas į rinką.

Pirmosios vietos nugalėtojai bus skiriamas 100 tūkstančių eurų prizas, antrosios ir trečiosios vietos nugalėtojoms – po 50 ir 30 tūkstančių eurų. Speciali Kylančios novatorės nominacija ir 20 tūkstančių eurų prizas atiteks sėkmingai pradedančiajai verslininkei iki 30 metų amžiaus.   

Finalisčių pristatymą „Youtube“ kanale, tarp kurių – R. Balanaškienė, rasite čia: https://youtu.be/uY2p7SKuY8c

 

Parašykite komentarą

Virtualus asistentas

Tai yra dirbtinio intelekto pagrindu veikiantis virtualus asistentas, skirtas konsultuoti klausimais, kurie yra susiję su šios parduotuvės kontaktine informacija bei katalogu. Konsultantas veikia sąveikaujant su OpenAI GPT-3.5-turbo ir šiuo metu yra BETA versijoje, todėl galimos gramatikos klaidos ir kiti netikslumai. Siūlome jums šio virtualaus asistento pagalbą, kaip naują paieškos ir konsultavimo patirtį mūsų el. parduotuvėje.
170
Sprendimas: eShoper
Close Speech Clear Avatar